Eerste advies gratis Privacy gegarandeerd Jarenlang ervaring
Home > Referenties

C.Z:
“Dorothé Arns is een vakvrouw. Zij combineert een passende empathie en een gedegen ervaring om op te komen voor de belangen van haar cliënt. Ze helpt haar cliënt over de eerste teleurstelling heen te komen om daarna samen een plan de campagne op te stellen om het arbeidsconflict aan te gaan. Dan gaat ze met kracht van argumenten de bemiddeling aan om het beste resultaat te verkrijgen, een resultaat dat de cliënt tevreden stelt en indien mogelijk de relatie met de werkgever in stand houdt (zo nodig op afstand).Ik ben met een goede financiële regeling bij mijn vorige werkgever vertrokken en houd nog regelmatig contact met de organisatie. Dat kan alleen door een goede bemiddeling. Dorothé, bedankt!”.
G.F.:
“Ik werkte al jaren voor een buitenlands bedrijf toen ik werd geconfronteerd met een dreigend ontslag. Het was gaan wringen in de arbeidsverhouding door het totale verschil in culturele waarden en normen die in een arbeidsproces een rol spelen.
Ik ben bij DAME Consultancy te rade gegaan over hoe te handelen. Ik werd aangenaam verrast door de expertise die werd getoond en al snel kreeg ik een juiste inschatting aangereikt van mijn juridische positie, waaronder de wederzijdse rechten & plichten.
De adviezen van DAME Consultancy als conflictmanager hebben geleid tot een conveniërende afhandeling en waardige beëindiging en afwikkeling van mijn dienstverband. Om het even populair te zeggen: ik ben heelhuids uit de strijd gekomen en mijn “ikke” is nooit beschadigd.
Daardoor hervond ik bovendien de veerkracht gegeven om een nieuwe betrekking te zoeken, wat gelukkig snel lukte”. 
H.B.:
“Ik ben geholpen door DAME Consultancy toen ik onverwacht met een dreigend ontslag werd geconfronteerd. Goede beoordelingen, uitstekend zelfs, maar zoals dat soms gaat met kwaliteit, veiligheid en Arbo, vindt men het pas belangrijk als het fout gaat of is gegaan. Ergens voor staan zijn kan als bijzonder lastig worden ervaren en zo kost je dat een keer je kop. De directeur en ik mochten elkaar ook niet. Daar sta je op je 56ste.
Ik heb de hulp ingeschakeld van DAME Consultancy en ik geef in steekwoorden mijn positieve ervaring aan.
-          Kiest partij
-          Biedt emotioneel houvast
-          Doelgericht
-          Niet bang
-          In staat strategie vast te houden
-          Eindresultaat: een uitstekende vertrekregeling.
Strikt genomen kun je met de kantonrechterformule zelf je zaken regelen. Je bent echter in de emoties die spelen zelf geen goede partij voor je zakelijke belangen. Dus ben je bij DAMEConsultancy aan het goede adres”.
M.B.:
“In mijn ervaring is Dorothé Arns een adviseur met grote aandacht voor haar cliënt en met gevoel voor verhoudingen. Als het moet is ze een bijter, als het kan, brengt ze belangen bij elkaar”.
W.B.:
“Het begon als een gewone werkdag, tot ik die middag door mijn manager per direct dreigde te worden. Ik had een contract van onbepaalde tijd, en was 54 jaar oud, maar daar leek mijn werkgever zich niet zo veel van aan te trekken. In de eerste instantie was ik zeer ontdaan door dit dreigend ontslag, maar dit ging al heel snel over in boosheid en vechtlust. Op Internet vond ik DAME Consultancy en daar heb ik al om 08.30 telefonisch om hulp gevraagd.
Dorothé Arns liet mij het verhaal zonder onderbreking vertellen en we maakten een afspraak voor verder advies. Dorothé Arns heeft na het lezen van de meegebrachte stukken en ons gesprek haar visie gegeven en een plan van aanpak voorgesteld. In het gesprek had zij ook alle aandacht voor mijn emoties. Haar benadering bracht mij veel rust en ik kreeg direct vertrouwen in haar deskundigheid. Zij gaf me bovendien weer vertrouwen in me zelf, waardoor ik de toekomst qua werk heel wat minder somber in ging zien. Zij heeft mijn belangen behartigd en mij het hele traject begeleid. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een goede ontslagregeling, waar ik heel tevreden mee kon zijn. Ondanks mijn leeftijd ben ik er toch weer in geslaagd om een leuke andere baan te vinden. Ik ben haar tot op de dag van vandaag erg dankbaar voor de manier waarop zij heeft bemiddeld en een goed resultaat heeft bereikt”.
D.V.:
"Jarenlang in dienst en dan toch opeens niet goed genoeg meer zijn. Als je dat te horen krijgt terwijl je al dik in de 50 bent stort je wereld aardig in. Mijn werkgever had een ontslagregeling voorgesteld, waarvan ik dacht dat die zelf moest kunnen bespreken maar daar was mijn partner het niet zo mee eens. En gelijk had ze. We vonden DAME Consultancy en konden op heel korte termijn ons verhaal doen. Het voorstel dat ik van mijn werkgever kreeg voorgelegd, bevatte volgens Dorothé Arns wel érg veel losse eindjes en deed bepaald geen recht aan mijn jarenlange dienstverband. Zij heeft de onderhandelingen van me overgenomen en tot grote tevredenheid van mij en mijn partner afgerond. Ik ben dankzij haar inzet toch nog ergens anders in het concern aan een andere functie gekomen en werk nu weer met veel plezier en hernieuwd zelfvertrouwen".
E.K.:
"Ik raakte in een arbeidsconflict verwikkeld waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou krijgen. Na jarenlang met plezier naar mijn werk te zijn gegaan ontmoette ik opeens geen vertrouwen meer, maar wantrouwen. Dat is schrikken en ik raakte zo van slag, dat de communicatie stokte. Bij DAME Consultancy vond ik allereerst begrip en tegelijkertijd een professionele benadering van de problematiek. Het heeft wat voeten in aarde gehad maar we zijn er goed uitgekomen met een regeling die mij heeft geholpen het oude zeer achter me te laten en elders een leuke baan te vinden. Ik kijk met veel genoegen terug op de ondersteuning die ik heb gehad. Zonder de hulp van Dorothé Arns had het conflict zich voortgesleept en ik weet niet wat voor ellende gegeven".

Ook uw zaak is bij ons in professionele handen. Bel voor DIRECT advies tussen 09.00 en 22.00 uur met ons kantoor: 030 - 743 42 21 of stuur ons een e-mail voorzien van uw contactgegevens. U kunt ook ons contactformulier invullen.


Direct hulp nodig?

030 – 743 4221 Bereikbaar van
09.00 tot 22.00 uur.