Eerste advies gratis Privacy gegarandeerd Jarenlang ervaring
Home > Ontslagprocedure > Ontslagregeling

Ontslagregeling

De ontslagprocedure bij het UWV Werkbedrijf of die bij de kantonrechter is meestal het sluitstuk van een ontslagregeling.

Indien en zodra u met ontslag wordt bedreigd, is het zaak om u zo snel mogelijk van professionele hulp te voorzien. Aan de hand van de analyse van uw positie wordt bepaald, hoe een goede ontslagregeling er voor u uit kan zien. Daarbij wordt gekeken naar de lengte van uw dienstverband, uw salaris en vaste inkomensbestanddelen en uw leeftijd. Deze elementen vormen de basis voor het berekenen van de ontslagvergoeding.

Onderhandelen over uw ontslagregeling

Met uw werkgever treden wij vervolgens in onderhandeling over uw ontslagregeling. Voorop staat daarbij, dat uw rechten op WW-uitkering worden veilig gesteld. Belangrijk onderdeel van de ontslagregeling is de ontslagvergoeding. Ook andere faciliteiten, zoals outplacement en loopbaanadvies worden door ons in de onderhandeling betrokken. De uiteindelijk bereikte overeenstemming wordt vastgelegd in een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst.

In de checklist beëindigingsovereenkomst vindt u op hoofdlijnen aangegeven, welke elementen daarin zo al moeten worden opgenomen.

Wij zijn door onze onorthodoxe en creatieve aanpak uiterst succesvol in het bereiken van goede ontslagregelingen.  

Bel ons tussen 09.00 en 22.00 uur op 030 – 743 42 21, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in voor direct advies. Ons eerste advies is gratis.


Direct hulp nodig?

030 – 743 4221 Bereikbaar van
09.00 tot 22.00 uur.