Eerste advies gratis Privacy gegarandeerd Jarenlang ervaring
Home > Ontslag > Arbeidsconflict

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is erg bedreigend. Het zet uw toekomst op het spel en geeft u veel onzekerheid over reputatie- en inkomensschade. Het arbeidsconflict brengt vaak sterk oplopende spanning met zich mee. U voelt zich niet langer veilig op uw werk door de ervaren miskenning van uw inzet en inspanningen, de aanvallen op uw professionele prestaties en uw persoon.

Neerwaartse spiraal bij een arbeidsconflict

Daardoor komt u voordat u het weet in een neerwaartse spiraal terecht. U doet volgens uw werkgever niets meer echt goed, uw motivatie is onvoldoende, uw communicatie schiet te kort en ga zo maar door. U loopt intussen op uw tenen en weet niet wat te doen. U voelt zich niet gekend, niet gehoord en niet begrepen. U schiet in uw emoties of u wordt ziek. Dat alles maakt u extra kwetsbaar.

In zo’n situatie is het verstandig om tijdig deskundige hulp en advies in te roepen.

De professional begrijpt niet alleen uw juridische positie, maar ook de emoties die met het arbeidsconflict gepaard gaan. Wij brengen uw positie nauwkeurig in kaart en onderzoeken welke oplossing het beste bij u past.

Wij begeleiden het gehele traject en waar nodig nemen wij dat van u over. Doordat wij ook over een uitgebreid netwerk van deskundigen beschikken, kunnen wij u ook voorzien van:

  • Deskundig loopbaanadvies
  • Outplacement
  • Coaching en
  • Adviezen hoe om te gaan met een gouden handdruk

Bel ons tussen 09.00 en 22.00 uur op 030 - 743 42 21, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in voor een eerste, gratis advies. Wij reageren DIRECT.


Direct hulp nodig?

030 – 743 4221 Bereikbaar van
09.00 tot 22.00 uur.