Eerste advies gratis Privacy gegarandeerd Jarenlang ervaring
Home > Conflict-bemiddeling > Een conflict

Een conflict

Een conflict, wat nu?

U ervaart een conflict als u in uw belang wordt bedreigd. Het conflict kan zich in de arbeidsrelatie afspelen: bij een arbeidsconflict bijvoorbeeld veroorzaakt door functioneren of doordat u in een reorganisatie uw baan dreigt te verliezen. Een niet goed opgelost conflict kan tot gevolg hebben, dat u uw baan én uw inkomen kwijtraakt.

Ook een samenwerkingsconflict kan vérstrekkende gevolgen hebben.

De positieve kant van een conflict

Bijna altijd wordt een conflict in eerste instantie als negatief ervaren. Dat een conflict ook positieve kanten heeft, zal niet in u opkomen als u er middenin zit. Door onze ervaring kunnen wij samen met u het conflict analyseren en de oplossing vertalen naar de kansen die het conflict naar de toekomst biedt. Aan de hand van deze analyse komen we dan tot een degelijk plan van aanpak dat tot een  goede oplossing van het conflict moet leiden. Daarvoor bestaan meer mogelijkheden dan u op dit moment denkt!

Wij adviseren u om DIRECT advies te vragen op het moment, dat het conflict zich in uw waarneming aandient. Daarmee bereikt u niet alleen dat u zich goed voorbereidt, maar ook, dat u de aanvankelijke paniek omzet in daadkracht.

Op de pagina’s arbeidsconflict en samenwerkingsconflict vindt u meer informatie.

Bel ons tussen 09.00 en 22.00 uur voor meer informatie op 030 - 743 42 21 of stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in voor een DIRECT, gratis eerste advies. Ook ons telefonisch advies aan u is gratis.


Direct hulp nodig?

030 – 743 4221 Bereikbaar van
09.00 tot 22.00 uur.