Eerste advies gratis Privacy gegarandeerd Jarenlang ervaring
Home > Conflict-bemiddeling

Conflictbemiddeling

Een conflict, zowel zakelijk als privé krijgt iedereen wel eens voor zijn kiezen. Wat te doen bij een arbeidsconflict of een samenwerkingsconflict? De wijze waarop u daarmee omgaat, verschilt: persoonlijkheid, achtergrond, opleiding en cultuur zijn factoren die het omgaan met conflicten beïnvloeden. De aard van het conflict, de fase waarin het conflict verkeert, de belangen die in het geding zijn en de angst voor de vaak niet te overziene gevolgen maken dat de emoties – begrijpelijk – hoog kunnen oplopen. Deze emoties blokkeren dikwijls een mogelijke oplossing van het conflict .

Conflictbemiddeling: het veilig stellen van uw belangen

Wanneer u in een conflict verzeild raakt, is het zaak, om professioneel advies in te winnen bij deskundigen, die van conflictbemiddeling hun professie hebben gemaakt. Als professional herkennen wij uw emoties en hebben wij een scherp oog voor het veilig stellen van uw belangen. Onze ervaring is, dat juist de erkenning en herkenning van de boosheid, frustratie en verdriet een niet te onderschatten eerste stap is naar een oplossing op maat.

Samen met u brengen wij uw positie in kaart en inventariseren wij de mogelijkheden voor een oplossing, die recht doet aan uw positie.

Wij bemiddelen voor u in het conflict en waar nodig en gewenst, nemen wij de communicatie met uw werkgever of uw samenwerkingspartner van u over. Doordat wij over een uitgebreid netwerk van deskundigen beschikken, kunnen wij u ook voorzien van deskundig loopbaanadvies, outplacement en coaching en adviseren wij u hoe om te gaan met een gouden handdruk.

Wij bemiddelen bij zakelijke conflicten. Dat kan een arbeidsconflict zijn, maar ook of een samenwerkingsconflict. Kijkt u eens naar wat cliënten zeggen over onze bemiddeling.

DAME Consultancy is al jaren actief in conflictbemiddeling. Onze professionals beschikken over een gedegen kennis van o.a. het arbeidsrecht en de procedurele kant van het ontslagrecht. Daarnaast zijn zij opgeleid in conflictmanagement en mediation en worden zij geselecteerd op invoelend vermogen.  Het zijn immers úw belangen die wij bewaken.


Bel ons tussen 09.00 en 22.00 uur op 030 – 743 42 21, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in voor een eerste, gratis advies. Wij reageren DIRECT.


Direct hulp nodig?

030 – 743 4221 Bereikbaar van
09.00 tot 22.00 uur.