Eerste advies gratis Privacy gegarandeerd Jarenlang ervaring
Home > Conflict-bemiddeling > Samenwerkingsconflict

Samenwerkingsconflict

U werkt samen met één of meerdere partners. In een vennootschap of in een maatschap. De samenwerking loopt al enige tijd niet meer zo soepel. De fricties nemen toe en een escalatie ligt op de loer.

Vragen die rijzen bij een samenwerkingsconflict

Wat te doen? Afwachten tot het samenwerkingsconflict werkelijk daar is, of neemt u het voortouw op weg naar een gezamenlijk gedragen oplossing? Vragen die rijzen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke oplossing is voor mij de meest optimale?
  • Welke belangen moeten worden afgewogen en hoe maak ik een goede afweging?
  • Wat zijn de consequenties van het voortzetten van de samenwerking en wat is er nodig om   die samenwerking vruchtbaar te laten zijn?
  • Wat zijn de consequenties van het verbreken van de samenwerking en hoe komen we tot een beperking van schade?

Wij zijn gespecialiseerd in het samen met u ontwikkelen van een plan van aanpak. Wij inventariseren snel en gedegen uw positie, uw rechten én plichten met als doel het bereiken van de gewenste oplossing. 

Bij een conflict is het zaak om DIRECT in actie te komen. Wij adviseren u om snel een afspraak met ons te maken voor een gratis intake gesprek, waarin wij met u uw positie in kaart brengen en onze dienstverlening aan u concretiseren.

Bel ons tussen 09.00 en 22.00 uur op 030 - 743 42 21, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in voor een DIRECT advies. Ons eerste advies verstrekken wij gratis.


Direct hulp nodig?

030 – 743 4221 Bereikbaar van
09.00 tot 22.00 uur.